Nieuws

Fijne feestdagen en laten we een beetje naar elkaar omzien!

Fijne feestdagen

We wensen onze medewerkers en hun patiënten, collega’s in de eerste lijn en samenwerkingspartners fijne feestdagen en een gezond en gelukkig 2023.

kerstkaart 2022 dw social media en websiteLaten we een beetje naar elkaar om zien

In de koude en donkere winterdagen met de feestdagen voor de deur realiseren we ons dat dit niet voor iedereen een even prettige periode is. Bijvoorbeeld omdat iemand extra geconfronteerd wordt met eenzaamheid, moeilijkheden in de familie of het gemis van een overleden dierbare. Laten we in deze donkere dagen extra naar elkaar omkijken en elkaar helpen om het licht te blijven zien.

Het Actienetwerk Zelfmoordpreventie Midden-Limburg is speciaal hiervoor een campagne gestart. Als partner van dit netwerk willen we hier graag aandacht voor vragen.

In de campagne ‘Delen lucht op!’ vertellen ervaringsdeskundigen en een naaste wat hen heeft geholpen in hun eigen herstel. Ook een professional komt aan het woord. Zij allen bevestigen dat vragen hoe het echt met iemand gaat, helpt. Delen lucht op! Het zorgt ervoor dat we elkaar begrijpen en het kan een stap zijn naar de juiste hulp. Volg de gesprekken via de socials van het actienetwerk op LinkedInFacebook en Instagram. Like en deel vooral de berichten. Alleen samen kunnen we de olievlek groter maken! De campagnefilmpjes zijn ook te bekijken op de website van het actienetwerk.