Opleiding POH-GGZ en stagemogelijkheden

Opleiding POH-GGZ

De POH-GGZ dient te voldoen aan een aantal functie-eisen alvorens als POH-GGZ aan het werk te mogen gaan. Voor mensen met een bepaald aantal vooropleidingen bestaat er de mogelijkheid om een aanvullende Post HBO – opleiding tot POH-GGZ te volgen. Diverse hogescholen en het RINO bieden de erkende opleiding aan.

De Wijkpraktijk werkt samen met:

Afgestudeerden van andere POH-GGZ opleidingen worden vanzelfsprekend ook uitgenodigd te solliciteren als wij een vacature hebben.

Stagemogelijkheden

De Wijkpraktijk biedt jaarlijks een beperkt aantal stagemogelijkheden in het kader van de Opleiding POH-GGZ. Naast de begeleiding door de opleiding, vindt de begeleiding in de dagelijkse praktijk plaats door een ervaren POH-GGZ en een huisarts. Interesse? Neem dan contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Solliciteren en de opleiding volgen

Belangstelling voor een van onze vacatures, maar voldoe je (nog) niet aan de opleidingseisen? Op voorwaarde dat je je inschrijft bij een van de opleidingen tot POH-GGZ, mag je dan toch al bij ons aan de slag. Uiteraard is dat op voorwaarde dat je de opleiding binnen de afgesproken termijn afrondt. Dit wordt in je arbeidsovereenkomst vastgelegd. Ook vragen we de zorgverzekeraar én de huisarts die een vacature heeft, eerst vooraf om toestemming om je te mogen aanstellen.

Onderwijs aan Hogeschool Zuyd

Door middel van een aantal gastlessen draagt De Wijkpraktijk bij aan het opleidingscurriculum van Zuyd Hogeschool. De opleiding evalueert samen met alle gastdocenten regelmatig de inhoud van dit curriculum.